Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی کشتی آزاد ایران عنوان سوم مسابقات جهانی نروژ را به خود اختصاص داد.

خبرگزاری میزان - رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی جهان در سال‌۲۰۲۱ طی روزهای ۱۰ تا ۱۳ مهرماه در شهر اسلو نروژ برگزار شد که در پایان تیم ایران توسط حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم، کامران قاسم پور در ۹۲ و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلوگرم به مدال طلا، علیرضا سرلک در ۵۷ کیلوگرم، امیرمحمد یزدانی در ۶۵ کیلوگرم و محمد نخودی در ۷۹ کیلوگرم به مدال نقره و مجتبی گلیج در وزن ۹۷ کیلوگرم به مدال برنز دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رده‌بندی تیمی نیز تیم ایران با ۱۶۲ امتیاز به عنوان سوم دست یافت. تیم‌های روسیه با ۱۷۳ و آمریکا با ۱۶۵ امتیاز به ترتیب اول و دوم شدند.

نتایج کشتی‌گیران کشورمان در این رقابت‌ها به شرح زیر است:

در وزن 57 کیلوگرم علیرضا سرلک پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 11 بر صفر جوزپه ویلارو از اکوادور را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله در یک کشتی نزدیک با نتیجه 7 بر 6 از سد آریان تسیوترین از بلاروس گذشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سرلک در این مرحله سلیمان آتلی دارنده مدال نقره جهان از ترکیه را با نتیجه 7 بر 4 از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال با نتیجه 5 بر 3 مقابل توماس گیلمان دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان از آمریکا مغلوب و صاحب مدال نقره شد.

در وزن 61 کیلوگرم رحمان عموزاد در کشتی نخست با نتیجه 5 بر صفر از سد گمزاتگادزی هالیدوف از مجارستان گذشت. وی در دور بعد مقابل توشیهیرو هاسگاوا دارنده مدال طلای زیر 23 سال جهان از ژاپن با نتیجه 9 بر 5 مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، عموزاد از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 65 کیلوگرم امیرمحمد یزدانی در دور اول با نتیجه 10 بر صفر گابریل جاناتچ از اتریش را مغلوب کرد وی در دور بعد با نتیجه 13 بر 3 مقابل سباستین ریورا از پورتوریکو به برتری رسید و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. یزدانی در این مرحله مقابل کرزیستوف بینکوفسکی از لهستان با نتیجه 4 بر 2 به پیروزی رسید و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 5 بر 4 علیبک عثمان اف از قرقیزستان را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار فینال در یک غافلگیری با نتیجه 14 بر 4 مغلوب با ژاگیر شاخیف قهرمان اروپا از روسیه شد و به مدال نقره رسید.

در وزن 70 کیلوگرم عرفان الهی در دور نخست با نتیجه 8 بر صفر جینتارو موتویاما دارنده مدال برنز زیر 23 سال جهان از ژاپن را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 4 بر 2 از سد نیکولای گراحمز از مولداوی گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. الهی در این مرحله مقابل ارنظر آکمات علی اف از قرقیزستان با نتیجه 8 بر 8 مغلوب شد و با توجه به پیروزی این کشتی گیر مقابل حریف روس در دیدار نیمه نهایی، الهی به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه در یک کشتی نزدیک با نتیجه 6بر 5 مغلوب آرمان آندراسیان از ارمنستان شد و از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 74 کیلوگرم یونس امامی در دور اول با نتیجه 12 بر 2 بایامبادورج انخبایار از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 12 بر صفر از سد نورکجا کایپانوف دارنده مدال نقره جهان و قهرمان آسیا از قزاقستان گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. امامی در این مرحله مقابل آوتاندیل کنتچادزه دارنده مدال نقره جهان از گرجستان با نتیجه 10 بر 1 مغلوب شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله نیمه نهایی، امامی از دور رقابت ها کنار رفت.

در وزن 79 کیلوگرم محمد نخودی در دور اول با نتیجه 11 بر صفر آرون کانوا از ایتالیا را از پیش رو برداشت. وی در دور دوم با نتیجه 8 بر 4 آرمان آواگایان از ارمنستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله با نتیجه 11 بر صفر سیف الدین آلکما از فرانسه را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. نخودی در این مرحله با نتیجه 6 بر 5 از سد نیکا کنتچادزه دارنده مدال طلای زیر 23 سال جهان از گرجستان گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال با نتیجه 5 بر 1 مغلوب جردن باروز قهرمان المپیک و جهان از آمریکا شد و به مدال نقره رسید.

در وزن 86 کیلوگرم حسن یزدانی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه 12 بر 2 عظمت دولت بیکوف از قزاقستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله یک چهارم نهایی اتهان راموس از پورتوریکو را با نتیجه 10 بر صفر از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 8 بر 2 از سد آرتور نایفونوف دارنده مدال برنز المپیک و جهان از روسیه گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار فینال مقابل دیوید تیلور قهرمان المپیک و جهان از آمریکا با نتیجه 6 بر 2 به پیروزی رسید و طلسم شکست این کشتی گیر را شکست و به مدال طلا دست یافت.

در وزن 92 کیلوگرم کامران قاسم پور پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 7 بر صفر از سد آندریل ولاوسف از اوکراین گذشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در دور بعد با نتیجه 8 بر 1 ایراکلی متسیتوری دارنده مدال برنز جهان از گرجستان را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. قاسم پور در این مرحله در یک کشتی نفس گیر مقابل جی دن کاکس قهرمان جهان از آمریکا با نتیجه 3 بر 3 به پیروزی دست یافت و راهی دیدار فینال شد. وی در دیدار پایانی مقابل ماگومد کوربانوف قهرمان اروپا از روسیه را با نتیجه از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.

در وزن 97 کیلوگرم مجتبی گلیج در دور نخست با نتیجه 4 بر صفر الیزبار اودیکادزه از گرجستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 10 بر صفر رادو لیفتر از مولداوی را از پیش رو برداشت و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 6 بر 1 علیشیر یرگالی دارنده مدال نقره آسیا از قزاقستان را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. گلیج در این مرحله به مصاف کایل اسنایدر قهرمان المپیک و جهان از آمریکا رفت اما در یک کشتی نزدیک با نتیجه 3 بر 2 مغلوب شد و به دیدار رده بندی رفت. حریف وی در این دیدار باتزول اولزیسایخان دارنده مدال نقره آسیا از مغولستان را با نتیجه 10 بر صفر از پیش رو برداشت و به مدال برنز دست یافت.

در وزن 125 کیلوگرم امیرحسین زارع پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه 6 بر صفر دزیانیس خرامیانکوف از بلاروس را مغلوب کرد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 10 بر صفر نیکولاس گویازدوفسکی دارنده مدال برنز جهان از آمریکا را از پیش رو برداشت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه 4 بر صفر از سد طاها آکگول قهرمان المپیک و جهان از ترکیه گذشت و به دیدار فینال راه یافت. زارع در این دیدار در یک کشتی حساب شده با نتیجه 9 بر 2 گنو پتریاشویلی دارنده مدال های طلای جهان و نقره المپیک از گرجستان را از پیش رو برداشت و پس از 32 سال و پس از زنده یاد علیرضا سلیمانی ایران را برای دومین بار صاحب مدال طلای جهان در سنگین وزن کرد.

رده‌بندی انفرادی این مسابقات به شرح زیر است:

57 کیلوگرم: 1- توماس گیلمان (آمریکا) 2- علیرضا سرلک (ایران) 3- هورست لهر (آلمان) و آریان تسیوترین (بلاروس)

61 کیلوگرم: 1- عباس گادجی ماگومدوف (روسیه) 2- داتون فیکس (آمریکا) 3- آرسن هاروتونیان (ارمنستان) و توشیهیرو هاسگاوا (ژاپن) ... 11- رحمان عموزاد (ایران)

65 کیلوگرم: 1- ژاگیر شاخیف (روسیه) 2- امیرمحمد یزدانی (ایران) 3- تولگا تومور اوچیر (مغولستان) و علیبک عثمان اف (قرقیزستان)

70 کیلوگرم: 1- ماگومدمراد گادجیف (لهستان) 2- ارنظر آکمات علی اف (قرقیزستان) 3- ژربایف یوگنی (روسیه) و زورابی یاکوبیشویلی (گرجستان) ... 8- عرفان الهی (ایران)

74 کیلوگرم: 1- کایل داک (آمریکا) 2- تیموراز سالکازانوف (اسلواکی) 3- فضلی اریلماز (ترکیه) و تیمور بیژویف (روسیه) ... 8- یونس امامی (ایران)

79 کیلوگرم: 1- جردن باروز (آمریکا) 2- محمد نخودی (ایران) 3- نیکا کنتچادزه (گرجستان) و رادیک والیف (روسیه)

86 کیلوگرم: 1- حسن یزدانی (ایران) 2- دیوید تیلور (آمریکا) 3- آرتور نایفونوف (روسیه) و ابوبکر آباکاروف (آذربایجان)

92 کیلوگرم: 1- کامران قاسم پور (ایران) 2- ماگومد کوربانوف (روسیه) 3- عثمان نورماگومدوف (آذربایجان) و جی دن کاکس (آمریکا)

97 کیلوگرم: 1- عبدالرشید سعداله یف (روسیه) 2- کایل اسنایدر (آمریکا) 3- مجتبی گلیج و ماحامد زاکاریف (اوکراین)

125 کیلوگرم: 1- امیرحسین زارع (ایران) 2- گنو پتریاشویلی (گرجستان) 3- طاها آکگول (ترکیه) و لخاگواگرل مونختور (مغولستان)

رده‌بندی تیمی این رقابت‌ها به شرح زیر است:

1- روسیه 173 امتیاز 2- آمریکا 168 امتیاز 3- ایران 162 امتیاز 4- گرجستان 68 امتیاز 5- ترکیه 58 امتیاز 6- مغولستان 56 امتیاز 7- بلاروس 45 امتیاز 8- آذربایجان 42 امتیاز 9- لهستان 39 امتیاز 10- ارمنستان 39 امتیاز

انتهای پیام/

برچسب ها: کشتی آزاد فدراسیون کشتی حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کشتی آزاد فدراسیون کشتی حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور راهی مرحله یک چهارم نهایی شد راهی مرحله نیمه نهایی شد مرحله با نتیجه قهرمان المپیک و جهان دور بعد با نتیجه راهی دیدار فینال شد پس از استراحت در دور پیش رو برداشت دور دوم با نتیجه دیدار فینال نتیجه 10 بر صفر دارنده مدال نقره دارنده مدال برنز کامران قاسم پور نهایی راه یافت جهان از آمریکا امیرحسین زارع نتیجه 6 کشتی گیر نتیجه 5 نتیجه 4 نتیجه 8 بر صفر از سد گذشت و راهی حسن یزدانی مغلوب شد یک کشتی دور اول کشتی آزاد نقره جهان دست یافت رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم اما کار سختی در پیش خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، فرزاد ایمانعلی زاده درباره ارزیابی خود از رقابت های جام تختی به میزبانی اهواز، گفت: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و بیشتر چهره های جوان و آینده دار در این مسابقات کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی ما در جام تختی انتخاب تیم زیر ۲۳ سال برای رقابت های قهرمانی جهان است.

وی درباره تاثیر غیبت ملی‌پوشان اصلی بر این رقابت ها خاطرنشان کرد: قطعا همین طور است. در یکی دو وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود.

مربی کشتی فرنگی درباره انتخاب ملی پوشان المپیکی ایران در اوزان ۶۰ و ۶۷ در تورنمنت مجارستان، اظهار کرد: ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر در آسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، یادآور شد: چند سالی است کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم عملکرد خوبی داشتند  و مسابقات سطح معقولی دارد.

وی در ادامه درباره رقابت اسماعیلی و گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به المپیک در تورنمنت مجارستان، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است. از طرفی استعدادی ناب به نام سعید اسماعیلی به کشتی ایران آمده که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید به صورت رو در رو یا در یک تورنمنت رقابت کنند. صلاحدید کادر فنی این بود که این دو کشتی گیر به تورنمنت مجارستان بروند.

 مربی خوزستانی تیم ملی کشتی فرنگی درباره کار سخت کشتی فرنگی ایران در المپیک، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ بدهد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در چه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد: بر روی  کاغذ در اوزان ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که ممکن است از یک وزن انتظار طلا داریم اما مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. نتایج قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم نتایج خوبی کسب شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قهرمانی جهان: والیبال ایران فینالیست شد
  • ووشوکار اسدآبادی، بر سکوی قهرمانی انتخابی جام جهانی
  • مسابقات آزاد تپانچه جوانان؛ تمدن بر سکوی قهرمانی ایستاد
  • سپاهان نزدیک‌تر از همیشه به جام قهرمانی
  • کشتی قهرمانی کشور؛ نفرات راه یافته به نیمه‌نهایی مشخص شدند
  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • مرحله نخست مسابقات آزاد تفنگ؛ طهماسبی بر سکوی نخست نوجوانان ایستاد
  • قهرمانی دانیال سهرابی در کشتی فرنگی جام ‌تختی/ شکست سنگین بداغی مقابل سعادتی‌فر
  • ۴ مدال طلا دستاورد ووشوکاران مرد کشورمان در چین
  • ووشوکار پرافتخار ایران طلایی شد/موسوی بر سکوی قهرمانی ایستاد