Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مشرق، اکبر فلاح در مورد عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی ۲۰۲۱ نروژ و عنوان سومی این تیم اظهار داشت: توقع داریم وقتی تیم‌مان خارج از کشور می‌رود، نتیجه خوب بگیرد. این اولین توقع ما است، تیم ما نتیجه قابل قبولی گرفته و جزو سه تیم برتر شده، به لحاظ انفرادی هم چندین مدال گرفتند. این موفقیت است و کسی نمی‌تواند بگوید اتفاقی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر اسمی روی آن بگذاریم، این نتیجه موفقیت است و باید به همه، از فدراسیون و مربیان گرفته تا خانواده کشتی و مردم تبریک گفت. مردم کشتی را دوست دارند و از این موفقیت شاد شده‌اند.

وی افزود: همه ما از این نتیجه شاد شدیم، من هم جزیی از خانواده کشتی هستم و همانطور که وقتی تیم می‌بازد، من را هم مورد انتقاد قرار می‌دهند؛ وقتی تیم می‌برد، به من هم تبریک می‌گویند. هر چند در هیچ کدام از دو تیم من نقشی نداشته و زحمتی نکشیده‌ام. این حس خوبی هست که مردم اینقدر کشتی را دوست دارند و تیم‌مان حرف اول را بزند. حالا تیم‌مان از اولی افتاد اما چیزی از ارزش این تیم کم نشد، آنها نشان دادند خیلی خوب هستند و در آینده خیلی بهتر هم خواهند شد.

فلاح با تاکید بر اینکه در برخی اوزان نفرات برتر المپیک به مسابقات قهرمانی جهان نیامده بودند، عنوان کرد: باید در مورد عملکرد کشتی گیران کارشناسی صحبت کرد. اینطور نبود که در همه اوزان ستاره‌ها آمده باشند. مثلا در ۶۵ کیلو، هیچ کدام از نفرات برتر المپیک جزو ۴ نفر برتر جهانی نیستند. وقتی ۴ نفر برتر یک وزن نباشند، کیفیت خیلی پایین می‌آید و این باعث می‌شود جوان ما در گروهی قرار بگیرد که همه هم تیپ و نزدیک به او بودند. البته او هم همه حریفانش را زمین زد، یعنی اینکه کشتی گیر ما به هیچ کشتی گیری که پایین‌تر از خودش بوده، نباخته و این خوب است. در سایر اوزان هم ما به از خودمان ضعیف‌تر نباختیم، اگر باختی بود، به کشتی گیری بهتر از خودمان بود. در ۹۲ کیلو حریف آمریکایی همیشه ما را برده، ولی کامران قاسم‌پور چقدر قشنگ کشتی گرفت و کاکس را برد.

سرمربی پیشین تیم ملی جوانان ادامه داد: المپیک ۲ ماه پیش برگزار شد و به واسطه آن فشار روی فدراسیون، مربی و ورزشکار زیاد بود. خیلی‌ها بعد از المپیک خانه تکانی می‌کنند مثل ۷۴ کیلوگرم که دو نفر برتر نتوانستند خودشان را جمع کرده و به نروژ بیایند. ۵۰-۶۰ درصد مدال‌داران به مسابقات جهانی نیامدند. با این حال کار قشنگ را هم باید ببینیم، اینکه دو مدال آور المپیک ما با وجود فشاری که در توکیو به آنها وارد شد، اما در جهانی شرکت کردند، خوب ریکاوری شدند و نقره و برنز آنها در اسلو طلا شد. خیلی‌ها به خاطر فشار المپیک، به جهانی نیامدند. ما هم البته به ۸ تن از پشتوانه‌های جوان‌مان فرصت دادیم و چند نفرشان توانستند مدال بگیرند و این باعث شد که بیشتر به جوان‌ترها اعتماد کنیم.

فلاح درخصوص عملکرد طلایی‌های ایران تاکید کرد: درباره حسن یزدانی و دیوید تیلور وقتی می‌گویند نقشه کشیدیم که حسن تیلور را ببرد آدم منتظر نقشه است که آنها چه طرحی داشته‌اند. از دور اول تا آخر همان حسن سابق بود و هیچ فرقی با گذشته نداشت. همچنان دست زیر کتف را اجرا می‌کرد. مقابل تیلور این بار حریف نتوانست زیر را بگیرد، در حالی که قبلا این کار را انجام می‌داد و حسن یزدانی را خسته می‌کرد. یزدانی باید مدل خودش کشتی بگیرد. درست است که یزدانی کشتی بلد و نابغه است اما امیرحسین زارع هم خیلی شجاع است. درست است که نفر اول المپیک نبود و دو حریفش هم بالای ۳۰ سال هستند، اما آنها هیچ کدام در حد زارع نبودند و این از شجاعت کشتی گیر ما بود که روی تشک پا عقب نگذاشت. شجاعت او به حسن یزدانی رفته است. از نظر من کامران قاسم‌پور از همه اینها بهتر و کشتی بلدتر است.

وی افزود: وقتی زیر حریف را می‌گیری و او خیمه می‌زند باید کشتی بلد باشی که اینجا خودت را نجات بدهی. این را شاید آدم معمولی متوجه نشود، باید کشتی گیر باشی و این بلا سرت آمده باشد که بدانی کامران قاسم‌پور آن لحظه چقدر کار بزرگی انجام داده که همان زیر و خیمه حریف را به خاک تبدیل کرد. قاسم‌پور همین طور پیش برود، می تواند تا المپیک مدال بیاورد.

فلاح در مورد انتقاداتی که پیش از مسابقات جهانی در مورد انتخاب پژمان درستکار از سوی علیرضا دبیر وجود داشت، خاطرنشان کرد: اگر درستکار سرمربی تیم ملی شده، به خاطر ریاست دبیر است و اگر دبیر نبود او هیچ وقت سرمربی نمی‌شد. همه گفتند سرمربیگری تیم ملی نباید به درستکار برسد، چون صفی هست که قهرمانان کشتی در آن قرار می‌گیرند که به نوبت سرمربی تیم ملی شوند، حالا یکی خارج از نوبت، با پارتی بازی و رفیق بازی می‌شود سرمربی تیم ملی و طبیعتا انتقاد خاص خودش را دارد اما این آدم اینجا توانسته بچه‌ها را خوب جمع و جور کند و با کمک مربیان و رئیس فدراسیون تیم را خوب آماده کرده و این کار قشنگ است. از مربی خوب همین انتظار می‌رود اما حرف من این است که نباید نتایج را خیلی بزرگ کرد، نه باید تیم را خیلی بزرگ و نه کوچک کنیم.

این مربی سازنده کشتی تهران اضافه کرد: بدبختی ما همین است یکی که خوب نتیجه می‌گیرد او را به سقف آسمان می‌زنیم و بعد که ناکام می‌شود، به کف زمین می‌کوبیم. آنقدر این نتیجه را بزرگ نکینم که اگر سال بعد نتیجه نگرفت، از هم پاشیده شود. باید درست حمایت و تشویق کنیم. باید به پژمان درستکار فرصت دهیم و ببینم دوباره می‌تواند همین مدال‌ها و نتایج را بگیرد. مربی روسیه اگر ۲۰ سال است سرمربیگری می‌کند، برای این است که در این ۲۰ سال، شاید یکی یا دوبار فرصت را از دست داده و در سایر موارد نتیجه گرفته است و این نشان می‌دهد که کارش شانسی نیست.

فلاح در مورد اینکه سرمربی روسیه هم مثل درستکار عنوان جهانی و المپیک ندارد گفت: هر دو مثل هم هستند، جامبولات تدیف قهرمان اروپا شده و پژمان درستکار هم قهرمان آسیا. اعتراض همه به آن صفی بود که در موردش صحبت کردم، نه اینکه درستکار عنوان ندارد. نمی‌شود کسی خارج از صف بیاید و این یعنی بی‌قانونی آن فدراسیون، او بهتر بود با تیم ملی جوانان کارش را شروع می‌کرد، خودش را نشان می‌داد و بعد به تیم ملی بزرگسالان می‌رسید. همانطور که یکی رئیس جمهور می‌شود باید علم این کار را داشته باشد، رده‌ها را طی کند و بعد به ریاست جمهوری برسد. یک‌شبه نمی‌شود به چنین جایگاهی رسید، هر چیزی قانونی دارد. باید به پژمان درستکار فرصت داد و تا المپیک ۲۰۲۴ برای اوست.

قهرمان مسابقات جهانی ۱۹۹۳ تورنتو با اشاره به کشتی گیرانی که مدال گرفته‌اند، عنوان کرد: مثلا اگر در وزن ۶۵ کیلو دوباره مدعیان برگردند و شلوغ شود، دیگر مدال نمی‌گیریم. برای اینکه این اتفاق رخ ندهد، باید زحمت‌مان را باید بیشتر و ایراد فنی‌مان را برطرف کنیم. امیرمحمد یزدانی با یک فن ۱۰ امتیاز داد، حریفان همین یک کشتی را ببینند پرونده او را می‌بندند. باید این ایرادها از بین برود و راحت امتیاز ندهیم. مگر به این راحتی کسی می‌تواند از کامران قاسم‌پور یا حسن یزدانی امتیاز بگیرد؟ وقتی ۸ نمره بدهیم یعنی خیلی ضعیف کشتی گرفته‌ایم، حتی اگر به فینال آمده باشیم. خیلی‌ها تک مداله شدند و با نقره و برنز کارشان در کشتی تمام شد. باید خیلی زحمت بکشند تا سال‌های بعد هم مدال را تکرار کنند.

فلاح گفت: آخرین حرف من این است که در مسابقات جهانی شاهد فقر فنی کشتی دنیا بودیم، از جمله کشور خودمان. توقع داریم کشتی گیران‌مان فنی‌تر کار کنند و همه امتیازها با هل دادن حریف به بیرون از تشک نباشد. کشتی گیر برای زیرگیری برود و سروگردن حریف را بگیرد و فن اجرا کند. باید کشتی گیران‌مان را برای سال بعد پخته‌تر کنیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کشتی حسن یزدانی پژمان درستکار اخبار مهم پژمان درستکار حسن یزدانی کامران قاسمپور کشتی کشتی آزاد قهرمانی جهان کامران قاسم پور مسابقات جهانی پژمان درستکار حسن یزدانی کشتی گیر تیم ملی تیم ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • کشتی فرنگی در چه اوزانی در المپیک شانس مدال دارد؟
  • دیوید تیلور، بی‌رحم دوست داشتنی
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • بازگشت آقای ستاره دوباره تاخیر افتاد؛یزدانی شاید وقتی دیگر!
  • بازگشت حسن یزدانی به تشک به تعویق افتاد
  • حذف دیوید تیلور استرس را از روی حسن یزدانی برداشت
  • «لولوی» حسن یزدانی پیدا شد!
  • محمدی: حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید
  • حذف تیلور استرس را از روی یزدانی برداشت/ حریف او را دست کم نگیرید